Shop Mobile More Submit  Join Login
Rizgjohu leaflet by notusualtalk Rizgjohu leaflet by notusualtalk
this flyer is still not legal but it will be this year.

please comment!

thank you :)
Add a Comment:
 
:iconhyperactiva:
Hyperactiva Featured By Owner Jul 20, 2011
Mu mpelqen shum
Reply
:iconivi-topp:
ivi-topp Featured By Owner Jan 2, 2010
sh nice, vetem per fontin sjam sh pro..

over all mir
Reply
:iconnotusualtalk:
notusualtalk Featured By Owner Jan 3, 2010
cfare fonti do propozoje?
Reply
:iconivi-topp:
ivi-topp Featured By Owner Jan 4, 2010
per mendimin tim, 3 fonte duhen, 1 per emailin dhe nr e tel n mes me te madhe,

1 font i fort dhe bold per headlines, dhe 1 font cik me casual dhe jo linear per shkrimet e tjera, dhe do te provojsha cik me lujt dhe me arrangementin e shkrimeve, mase nej alignment ne mes, ose cik me dinamic.

sepse esht sh kompozim libri, kur ne te vertet esht flyer,

boj disa prova
Reply
:iconnotusualtalk:
notusualtalk Featured By Owner Jan 4, 2010
nuk esht tamam flyer esht si fletpalosje ideja esht qe t lexohet materiali brenda pak a shum si liber.
e kam shkrujt flyer se nuk edi si i thon fletpalosje anglisht.
por gjithsesi do i aplikoj keto keshillat.

merci
Reply
:iconkatro16:
Katro16 Featured By Owner Jan 10, 2010  Professional Interface Designer
leaflet! i thone! por me pelqen, me pelqen akoma em shume ideja e njeresve duke fjetur!
Reply
Add a Comment:
 
×Details

Submitted on
January 2, 2010
Image Size
1.4 MB
Resolution
3508×5456
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
735
Favourites
3 (who?)
Comments
6
Downloads
23

License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.
×